Top

Veel gestelde vragen

Is het bestellen van een abstract schilderij via abstracte-schilderijen.eu betrouwbaar?

Uiteraard staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom ook samen met erkende bedrijven. Wat betreft betalingen werken wij samen met Ideal. U wordt daarmee direct doorgelinkt naar uw eigen bank, en ontvangt daarmee ook de veiligheid van uw eigen bank. Over de levering van uw schilderij hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Het transport wordt namelijk verzorgd door UPS of GLS. Gedurende het transport kunt u uw schilderij zelfs volgen door middel van het Track & Trace system.


Hoelang duurt het voordat ik mijn abstracte schilderij ontvang?

Elk schilderij wordt op bestelling gemaakt. Het schilderij wordt dus altijd speciaal voor u geschilderd. Dit betekent overigens niet dat u lang hoeft te wachten. Wij streven ernaar dat u het schilderij tussen de 10 a 15 werkdagen thuis ontvangt.


Als ik een schilderij bestel, worden er dan bovenop de vermelde prijs nog verzendkosten berekend?

Nee, er worden geen verzendkosten berekend. De prijs die staat vermeld bij het schilderij is dus de prijs die u betaald.


Zijn de vermelde prijzen inclusief BTW?

Ja, de genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaald.


Zijn de afmetingen die worden vermeld bij de abstracte paneel schilderijen, afmetingen van ieder paneel apart of voor de totale omvang?

Bij paneelschilderijen worden de afmetingen voor elk paneel afzonderlijk benoemd. Ook staat erbij vermeld uit hoeveel panelen het schilderij bestaat. Bijvoorbeeld: 3 stuks 60x60 cm. Dit wil dus zeggen dat het schilderij uit 3 panelen bestaan die elk een afmeting hebben van 60x60 cm.


Is het schilderij dat ik ontvang indentiek aan de getoonde foto op de website?

Om te beginnen is iedere monitor van elke computer anders ingesteld. Hierdoor kunnen kleur en contrast op de foto die u ziet op de website afwijken van het schilderij dat u ontvangt. Echter, de kwaliteit van het schilderij zal altijd goed zijn. Elk schilderij is immers gemaakt volgens dezelfde hoge standaard zoals beschreven onder het kopje kwaliteit.
Overigens is elk schilderij met de hand gemaakt, en zal dus niet 100% identiek zijn aan een ander exemplaar van eenzelfde schilderij, maar wel 100% uniek!


Kan ik een schilderij retourneren wanneer deze niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Abstracte-schilderijen.eu hecht veel waarde aan kwaliteit van haar schilderijen en de wensen van haar klanten. Indien een aankoop onverhoopt niet bevalt kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van onze retourservice.
 
Het retourneren van de aankoop kan, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na de bezorging. U stuurt uw aankoop dan gewoon naar ons terug. Het aankoop bedrag storten wij dan zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Wat is een opgespannen doek?

De term opgespannen doek verwijst naar de manier waarop het canvas op het frame is bevestigd. In dit geval is het canvas uitgerekt en bevestigd aan een houten frame (een zogenaamde brancard bar). Dit betekent dat er geen lijstwerk om het schilderij heen zit.

Kan ik de schilderijen eerst komen bekijken?

Wij beschikken helaas niet over en winkel. hierdoor kunt u de schilderijen niet eerst komen bekijken. Doordat wij niet over een fysieke locatie beschikken kunnen wij de prijzen lag houden. Wel heeft u altijd het recht om zonder opgaaf van reden het bestelde schilderij terug te sturen. Met volledige restitutie van het aankoopbedrag.