Top

De kwaliteit van onze abstracte schilderijen

De eigenschappen van onze abstracte schilderijen:

  • 100% met de hand geschilderd
  • Geweldig detailwerk
  • Na levering direct gereed om op te hangen
  • Het frame is met de hand geschuurd

Abstracte-schilderijen.eu winkelbeleid
Abstracte-schilderijen.eu draagt zorg voor een fijn online winkel gevoel. Wij houden rekening met onze klanten en proberen het vinden van een gepast kunstwerk zo leuk mogelijk voor u te maken!
 
Retourneren
Abstracte-schilderijen.eu hecht veel waarde aan kwaliteit van haar schilderijen en de wensen van haar klanten. Indien een aankoop onverhoopt niet bevalt kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van onze retourservice.
 
Het retourneren van de aankoop kan, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na de bezorging. U stuurt uw aankoop dan gewoon naar ons terug. Het aankoop bedrag storten wij dan zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.
 
Veilig betalen
Om het winkelen bij abstracte-schilderijen.eu zo makkelijk mogelijk voor u te maken, betaalt u gemakkelijk en snel via iDeal. Zo bent u zeker van snelle service en is de beveiliging van de transactie te allen tijde gewaarborgd.
 
Leveringstermijn
Alle schilderijen die door abstracte-schilderijen.eu worden geleverd, worden op bestelling gemaakt. Wij spannen ons in om uw bestelling zo snel mogelijk aan u te leveren. Doordat uw bestelling voor u op maat wordt gemaakt bedraagt de leveringstermijn van uw bestelling ongeveer 2 weken.
 
Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie willen, dan kunt u met ons contact opnemen via onderstaand contactformulier.

@