Top

Schilderijen bij klanten thuis!

Vaak krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om de schilderijen in een winkel te bekijken. Wij beschikken echter alleen over een webshop. Het grote voordeel voor u is dat wij hierdoor de tarieven van onze schilderijen Laag en Scherp kunnen houden!

Wij begrijpen echter goed dat het soms best eng en moeilijk is om een schilderij op internet te te kopen/bestellen. Het blijft immers een grote investering. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid om binnen 14 dagen na aankoop het schilderij naar ons terug te sturen met volledige teruggave van het aankoopbedrag.

Omdat het helaas niet mogelijk is de schilderijen vooraf te bekijken hebben wij hieronder een selectie gemaakt van foto's door klanten opgestuurd van bij ons gekochte schilderijen. Dit geeft u toch een indruk van de kwaliteit.

Ervaringen van online gekochte schilderijen


Peter uit Amersfoort:
"Ik zocht iets bijzonders voor mij aan mijn grote kale muur. Na lang zoeken vond ik Abstracte schilderijen.eu. Ik heb er totaal geen spijt van. De prijs was goed en de kwaliteit van het schilderij is subliem. Zie de bijgevoegde foto!"


abtract schilderij
 

Muriëlle uit Dalfsen:
"We waren al bij de Ikea geweest op zoek naar iets bijzonders aan de muur, maar de prijzen die je daar al betaald voor een canvasprint waren best hoog. Online vonden voor een klein beetje meer een echt uniek met de hand geschilderd schilderij. Hij hangt prachtig. We zijn er zo blij mee!"


Gianluca uit Amsterdam:
"Onlangs heb ik mijn eigen Italiaans restaurant geopend. Alleen wilden we graag nog iets bijzonders aan de muur. We krijgen nu al vele complimenten van klanten t.a.v. het schilderij. Echt Bellissimo!"


Henrike uit Ulft:
"Ik had mijn twijfels bij online bestellen. Je weet het immers nooit. Maar ik kan iedereen aanraden hier te bestellen. Uitstekende kwaliteit en goede prijzen. Daarnaast vlot e-mail contact."


 

Mariska uit Groningen:
"Ik ben zo blij met mijn Schilderijen!
 

 


Ik zocht iets leuks voor bij mijn zithoekje. Vond het rechter schilderij, maar ik wilde meer dan 1.

En na contact via de mail kwam http://Abstracte-Schilderijen.eu met de suggestie voor het linker schilderij.

 
Topservice!!"